Dana Pendidikan

Dana Pendidikan Cartrack menyediakan peluang pendidikan rendah, menengah dan tertier kepada kanak-kanak dari masyarakat miskin dan juga pekerja dan anak-anak mereka. Dengan menyokong belia dan kanak-kanak dalam pendidikan mereka, Cartrack percaya bahawa ini bukan sahaja memberi impak yang mendalam terhadap kehidupan mereka, tetapi pada kemakmuran ekonomi keluarga dan masyarakat mereka pada masa akan datang.

Pembangunan Perusahaan

Sebagai sebahagian daripada program pembangunan sosio-ekonomi, Cartrack menyediakan sokongan pengurusan kepada Pro-Fit, 100% PKS milik orang kulit gelap dan telah melantik Pro-Fit sebagai pusat fitment yang sah. Pro-Fit disokong oleh Cartrack dari segi kewangan serta melalui pemindahan kemahiran pengurusan dan teknikal.

Tujuan utama perniagaan adalah pemasangan produk pemulihan kenderaan yang dicuri dan sistem pengurusan armada serta penyelenggaraannya. Pro-Fit secara eksklusif memasang produk Cartrack.

Pusat Fitment Pro-Fit telah menerima latihan penuh pada semua produk dan spesifikasi Cartrack. Pro-Fit juga diberi kuasa untuk menjual semua produk Cartrack.

Kanak-Kanak Hilang

Cartrack menyokong organisasi Kanak-Kanak Hilang Afrika Selatan (SA) sebagai sebahagian daripada komitmen syarikat untuk menjaga apa yang paling penting bagi anda. Kenyataan kadar orang hilang yang tinggi di negara kita menjadi rumah bagi semua orang, seperti statistik dari Perkhidmatan Polis Afrika Selatan mendedahkan bahawa seorang kanak-kanak hilang setiap lima jam di negara kita. Kita masing-masing mempunyai tanggungjawab untuk melakukan peranan kita untuk melindungi anak-anak kita yang sangat bergantung kepada kita. Terima kasih kepada kuasa media sosial, maklumat mengenai kanak-kanak yang hilang boleh diedarkan dengan serta-merta, meningkatkan peluang mencari mereka.

Cartrack menyokong Missing Children SA secara kewangan, yang membolehkan organisasi meningkatkan keupayaannya untuk menyediakan perkhidmatan penting ini kepada Afrika Selatan, dan menyediakan sokongan selanjutnya melalui pengaktifan dan penglibatan media sosial.

Layari halaman Missing Children

Wheel Well

Cartrack menyokong organisasi bukan keuntungan, Wheel Well, dan Kempen Kerusi Kereta untuk Kanak-kanak. Tujuan utama program ini adalah untuk mengumpul kerusi kereta dari penderma, pastikan mereka dibersihkan, diperiksa tidak elok, diperbaharui dan kemudian disediakan untuk keluarga yang memerlukan, yang pada gilirannya, digalakkan untuk mengekalkan kitaran apabila anak-anak mereka telah terlalu banyak kerusi kereta mereka.

Kwagga

Cartrack menaja Unit Bantuan Pantas dipanggil “Kwagga”. Tujuan utama kenderaan ini adalah untuk mengamankan kejadian kemalangan dan menawarkan sokongan kepada kakitangan paramedik dan bomba. Kenderaan sokongan ini, yang dilengkapi dengan keupayaan perubatan dan pengekstrakan mangsa secara menyeluruh, beroperasi secara bebas dari kenderaan perubatan dan penyelamat rasmi, memberikan bantuan pantas dalam operasi menyelamat kemalangan jalan raya.

BEE certificate