Penjejakan Kenderaan Peribadi Cartrack

Penjejakan kenderaan dan teknologi pemulihan berkelas dunia

Penjejakan Kenderaan Peribadi Cartrack

Penjejakan kenderaan dan teknologi pemulihan berkelas dunia

Lindungi Kenderaan Anda Daripada Kecurian

Lindungi Kenderaan Anda Daripada Kecurian

Dipercayai oleh Syarikat Besar dan Kecil

 
 
 

Kami Berdiri Di Sebalik Produk Kami

Cartrack ialah satu-satunya syarikat yang membina peranti penjejakan pintar di kilang kami sendiri, dan satu-satunya syarikat dengan peranti pintar yang masih berfungsi secara berkesan lapan tahun selepas pemasangan.

 

Bagaimana Penjejakan Kenderaan Peribadi Berfungsi

Peranti

Peranti Cartrack akan dipasang dengan teliti ke dalam kenderaan anda dan tidak dapat dikesan.

 
 

Notifikasi

Dapatkan notifikasi dengan serta-merta melalui aplikasi mudah alih anda apabila seseorang memulakan perjalanan dengan kenderaan anda. Oleh itu, anda akan dimaklumkan untuk kemungkinan kecurian pada setiap masa.

Penjejakan Tepat

Menggunakan GPS, rangkaian selular, dan Google Maps, Cartrack memberikan ketelusan menyeluruh ke lokasi dan status kenderaan anda. Rangkaian komunikasi maju menjejaki lokasi dan persekitaran kenderaan anda.

 

Ciri-Ciri

Penjejakan Segera melalui Biliki Kawalan
Menjejaki dengan tepat kedudukan kenderaan anda dalam masa nyata melalui internet atau dengan menelefon bilik kawalan 24/7 kami.

Bateri Sokongan
Bateri sokongan dalaman menyediakan kuasa sekiranya bateri kenderaan terputus atau dinyahcas sepenuhnya.

Teknik Fitment Maju
Teknik fitment maju kami memberikan jaminan maksimum bahawa peranti penjejakan anda tidak akan dijumpai atau dilumpuhkan dalam situasi kecurian. Ini adalah faktor penting yang membolehkan kami mencapai kadar pemulihan kelas tertinggi kami.

Sensor Pencucuhan
Ini membolehkan anda terus memantau sama ada pencucuhan kenderaan dihidupkan atau dimatikan, seterusnya memberikan anda maklumat tambahan penting mengenai keadaan kenderaan anda dan kemungkinan situasi kecurian.

Notifikasi Acara Kuasa
Terima makluman sekiranya bateri kenderaan anda diputuskan. Ini boleh menunjukkan beberapa bentuk gangguan terhadap kenderaan anda.

 
Ulasan Pelanggan Mengenai Cartrack

"Terima kasih atas perkhidmatan cemerlang anda dan maklum balas yang cepat. Terima kasih kerana menjadi bintang, dan menjadikannya keseronokan yang nyata untuk menangani anda”

- Owner of a Private Vehicle